Soukromí

Ochrana osobních údajů podle

LOPD DOGCHA LLC v souladu s platnými předpisy o ochraně osobních údajů informuje, že osobní údaje shromážděné prostřednictvím formulářů na webových stránkách:

www.dogcha.com, jsou zahrnuty do konkrétních automatizovaných souborů uživatelů služeb společnosti DOGCHA LLC. 

Účelem shromažďování a automatizovaného zpracování osobních údajů je udržování obchodního vztahu a provádění informací, školení, poradenství a dalších činností. vlastní společnost

DOGCHA LLC. 

Tyto údaje budou přeneseny pouze těm subjektům, které jsou nezbytné pouze k plnění výše uvedeného účelu.

DOGCHA LLC přijímá nezbytná opatření k zajištění bezpečnosti, integrity a důvěrnosti údajů v souladu s ustanoveními nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně přírodních zdrojů osobám v souvislosti se zpracováním osobních údajů a jejich volným oběhem.

Uživatel může kdykoli uplatnit práva na přístup, námitky, opravy a zrušení uznaná ve výše uvedeném nařízení (EU). Uplatnění těchto práv může provést sám uživatel e-mailem na adresu: INFO@DOGCHA.COM nebo na adrese: 2105 Vista Oeste St Nw Suite E – 1160 Albuquerque, Nové Mexiko 87120

Uživatel prohlašuje, že všechna jím poskytnutá data jsou pravdivé a správné a souhlasíte s tím, že je budete průběžně aktualizovat a sdělujete změny společnosti DOGCHA LLC 

Účel zpracování osobních údajů

Za jakým účelem budeme s vašimi osobními údaji nakládat?

Ve společnosti DogCha budeme s vašimi osobními údaji shromážděnými prostřednictvím aplikace na adrese: www.dogcha.com zacházet s následujícími účely:

  1. V případě uzavření smlouvy se zbožím a službami nabízenými prostřednictvím společnosti DogCha zachováme smluvní vztah i správu , správa, informace, poskytování a zlepšování služby.
  2. Zasílání požadovaných informací prostřednictvím různých formulářů uvedených v bulletinech aplikace Dogcha.com App
  3. Newsletters (bulletiny), jakož i obchodní sdělení o propagacích a / nebo reklamě Dogcha a odvětví.

Doporučujeme vznést námitky proti zasílání obchodních sdělení jakýmkoli způsobem a kdykoli zasláním e-mailu na výše uvedenou adresu.

Pole těchto záznamů jsou povinná a není možné provést stanovené účely, pokud nebudou tyto údaje poskytnuty.

Jak dlouho jsou uchovávané osobní údaje uchovávány?

Poskytnuté osobní údaje budou uchovávány, dokud bude zachován obchodní vztah nebo pokud budete požadovat jeho vymazání, a po dobu, po kterou mohou za poskytované služby vyplývat právní odpovědnosti.

Legitimace:

Zpracování vašich údajů se provádí na základě následujících právních základů, které je legitimují:

  1. Žádost o informace a / nebo uzavření smluv o službách společnosti DOGCHA LLC, jejíž podmínky vám budou v každém případě zpřístupněny, v způsobem před možným přijetím.
  2. Svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný souhlas, zatímco vás informujeme zpřístupněním těchto zásad ochrany osobních údajů, které po přečtení, pokud souhlasíte, můžete přijmout prostřednictvím prohlášení nebo jasného potvrzujícího opatření, jako je označení schránka za tímto účelem uspořádaná.

V případě, že nám neposkytnete své údaje nebo tak učiníte chybně nebo neúplně, nebudeme schopni vyhovět vašemu požadavku, takže je zcela nemožné poskytnout vám požadované informace nebo provést uzavření smlouvy služby.

Údaje shromážděné uživateli služeb

V případech, kdy uživatel obsahuje soubory s osobními údaji na sdílených hostingových serverech, společnost DOGCHA LLC nenese odpovědnost za porušení ze strany uživatele RGPD.

údajů v souladu s LSSI

UchováváníDOGCHA LLC informuje, že jako poskytovatel služeb hostování dat a na základě ustanovení zákona 34/2002 ze dne 11. července o službách informační společnosti a elektronického obchodu (LSSI) si uchovává maximálně po dobu 12 měsíců základní informace k identifikaci původu hostovaných dat a okamžiku, ve kterém bylo zahájeno poskytování služby. Uchovávání těchto údajů nemá vliv na utajení komunikace a mohou být použity pouze v rámci vyšetřování trestných činů nebo k ochraně veřejné bezpečnosti, pokud jsou k dispozici soudcům a / nebo soudům nebo ministerstvu, které to vyžaduje. .

Sdělení údajů sil a orgánů státu bude probíhat na základě ustanovení předpisů o ochraně osobních údajů.

Práva k duševnímu vlastnictví

DOGCHA LLC je vlastníkem veškerých autorských práv, duševního vlastnictví, průmyslového, „know-how“ a jakýchkoli dalších práv souvisejících s obsahem webové stránky WWW.DOGCHA.COM a zde nabízených služeb, jakož i nezbytných programů za jejich implementaci a související informace.

Reprodukce, publikace a / nebo jiné než přísně soukromé použití obsahu, úplného nebo částečného, ​​obsahu webu WWW.DOGCHA.COM není povoleno bez předchozího písemného souhlasu.

Duševní vlastnictví softwaru

Uživatel musí respektovat programy třetích stran poskytované společností DOGCHA LLC, i když jsou bezplatné a / nebo veřejně dostupné.

DOGCHA LLC má potřebná práva na využívání a duševní vlastnictví softwaru.

Uživatel nezíská žádná práva ani licence na smluvní služby, na software nezbytný pro poskytování služby, ani na technické informace pro sledování služby, s výjimkou práv a licencí nezbytných pro plnění smluvních služeb a pouze po dobu trvání stejné.

Pro jakoukoli akci, která překročí plnění smlouvy, bude uživatel potřebovat písemné povolení od společnosti DOGCHA LLC, přičemž uživateli bude zakázán přístup, úpravy, prohlížení konfigurace, struktury a souborů serverů vlastněných společností DOGCHA LLC, za předpokladu občanskoprávní odpovědnosti a trestní odpovědnosti odvozeno z jakéhokoli incidentu, ke kterému by mohlo dojít na serverech a bezpečnostních systémech jako přímý důsledek nedbalosti nebo škodlivého jednání z vaší strany.

  • Použití, které je v rozporu se španělskými zákony nebo které porušuje práva třetích stran.
  • Zveřejnění nebo přenos jakéhokoli obsahu, který je podle názoru společnosti DOGCHA LLC násilný, obscénní, urážlivý, nezákonný, rasový, xenofobní nebo pomlouvačný.
  • Praskliny, sériová čísla programů nebo jakýkoli jiný obsah, který porušuje práva duševního vlastnictví třetích stran.
  • Shromažďování a / nebo používání osobních údajů jiných uživatelů bez jejich výslovného souhlasu nebo v rozporu s ustanoveními nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně přírodních osobám v souvislosti se zpracováním osobních údajů a jejich volným oběhem.
  • Použití poštovního serveru a e-mailových adres domény k odesílání spamu.

Uživatel nese plnou odpovědnost za obsah svých webových stránek, přenášené a ukládané informace, hypertextové odkazy, nároky třetích stran a právní kroky v souvislosti s duševním vlastnictvím, právy třetích osob a ochranou nezletilých.

Uživatel je odpovědný za platné zákony a předpisy a pravidla týkající se provozu online služeb, elektronického obchodu, autorských práv, údržby veřejného pořádku a univerzálních zásad používání internetu.

Uživatel odškodní společnost DOGCHA LLC za výdaje vznikléspolečnosti

imputacíDOGCHA LLC z jakéhokoli důvodu, za jehož odpovědnost lze přičíst uživateli, včetně poplatků za právní obranu a výdajů, a to i v případě, že nebude přijato konečné rozhodnutí soudu.

Ochrana hostovaných informací Společnost

DOGCHA LLC vytváří záložní kopie obsahu hostovaného na jejích serverech, avšak není odpovědná za ztrátu nebo náhodné vymazání dat uživateli. Stejným způsobem nezaručuje úplné nahrazení dat odstraněných uživateli, protože výše uvedená data mohla být odstraněna a / nebo upravena po dobu, která uplynula od poslední záložní kopie.

Nabízené služby, s výjimkou konkrétních zálohovacích služeb, nezahrnují náhradu obsahu uchovaného v záložních kopiích vytvořených společností DOGCHA LLC, pokud je tato ztráta přičitatelná uživateli; v tomto případě bude míra určena podle složitosti a objemu obnovy, vždy s předchozím souhlasem uživatele.

Výměna odstraněných dat je zahrnuta v ceně služby pouze v případě, že ztráta obsahu je způsobena příčinami, které lze přičístDOGCHA LLC 

obchodní komunikaci

Při použití LSSI. Společnost DOGCHA LLC nebude zasílat reklamní nebo propagační sdělení e-mailem nebo jinými rovnocennými elektronickými komunikačními prostředky, které nebyly dříve požadovány nebo výslovně schváleny příjemci.

V případě uživatelů, s nimiž existuje předchozí smluvní vztah, je společnost DOGCHA LLC oprávněna zasílat obchodní sdělení týkající se produktů nebo služeb společnosti DOGCHA LLC, které jsou podobné těm, které byly původně uzavřeny s klientem.